Buitenbewegwijzering

Zowel voor vragen in de openbare ruimte zoals een parkeerplaats, een recreatiegebied of een begraafplaats als bewegwijzering op eigen terrein kan u bij ons terecht. Naast volwaardige productie op twee locaties in Nederland zijn wij ook volledig bekwaam in het maken van routeplannen. Kijk voor meer informatie bij Aanpak.

 

Wij verzorgen het ontwerp, de DTP en maken technische tekeningen en berekeningen. Ook verlenen wij verkeerskundig advies voor bijvoorbeeld het toeristisch ontsluiten van gemeenten of de inrichting van grote bedrijfsterreinen en gebouwen. Wij hebben het allemaal in huis en staan u graag terzijde.

 

Voor de uitvoering van buitenbewegwijzering zijn reguliere systemen (bijvoorbeeld verkeersborden) mogelijk. Ook laten we u graag kennis maken met onze eigen ontwikkelde systemen of een op maat gemaakte uitvoering.

 

Kiest u voor een regulier systeem? Wij zijn leverancier van (verkeers)borden, palen en beugels en alle andere materialen voor de inrichting van een goede infrastructuur. Alle materialen voldoen aan de Europese Norm EN12899-1 en zijn CE- gecertificeerd.

 

 

Duurzame alternatieven

Als duurzaam alternatief voor aluminium maken wij ook borden van bamboe, met dezelfde kwaliteit en garantie als die van aluminium. Het productieproces is CO2-neutraal en ook de verwerking is duurzaam.